Het programma openen en stoppen

Na de installatie begint het programma op de achtergrond te werken. Daarna wordt het programma gestart wanneer het besturingssysteem wordt gestart.

Open het programma om Kaspersky Safe Kids te configureren voor je kind, wijzig het computeraccount toegewezen aan je kind, pauzeer Kaspersky Safe Kids of sluit het programma af.

Opmerking: als je Kaspersky Safe Kids stopt, zet het programma de bewaking van de activiteit van je kind voort op de achtergrond.

Het programma openen

Het programma stoppen